Movie Park per bus bereikbaar vanuit heel Nederland


Meer dan vijftig opstapplaatsen

Om Movie Park Germany bereikbaar te maken voor iedereen in Nederland, vertrekt de Movie Park Express vanaf 21 mei in de vakanties en weekenden vanaf meer dan vijftig opstapplaatsen naar Bottrop-Kirchhellen. Een uitkomst voor studenten, gezinnen of andere pretparkliefhebbers die per luxe touringcar het park willen bezoeken.

Dankzij de samenwerking met Connexxion Travel is een kaartje plus busvervoer vanuit verreweg de meeste opstapplaatsen verkrijgbaar voor € 39,-. Dit is slechts zes euro meer dan de reguliere entreeprijs voor volwassenen. In slechts een paar stappen kan het dagje uit inclusief vervoer op http://www.moviepark.nl geboekt worden.

Het film- en entertainmentpark van Europa, 1,5 uur rijden vanaf Utrecht, viert dit jaar zijn 15e verjaardag met onder meer de opening van Van Helsing’s Factory. Deze specatuculaire nieuwe achtbaan in het donker wordt geopend op zaterdag 18 juni. Bezoekers gaan samen met de beroemde vampierjager Van Helsing op jacht naar vampieren. Passend bij deze nieuwe attractie is het naastgelegen restaurant Music Club omgedoopt en –verbouwd tot de Van Helsing’s Club. Movie Park Germany is nog geopend tot en met 6 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s