LEGO Ninjago videogame op Nintendo DS


Vanaf 20 april kunnen gamers een wereld betreden waar heroïsche ninjas het opnemen tegen het kwaadaardige ‘Skeletons’ leger om de vrede op de wereld te herstellen met LEGO Ninjago voor de Nintendo DS. Deze game is een aanvulling op de LEGO Ninjago speelgoedlijn.

Spelers zullen de machtige vechtkunst van Spinjitzu, een vechttechniek waarbij de Spinjitzu tornado gebruikt wordt, moeten beheersen om nieuwe en bekende vijanden uit de LEGO Universe te verslaan. Jonge meesters kunnen dit voorjaar de eeuwenoude vechtkunst leren te beheersen op hun Nintendo DS.

Bekijk de trailer van Lego Ninjago The videogame.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s