Nieuw speelconcept met bouwsets en spinners
Met LEGO Ninjago presenteert LEGO een geheel nieuw speelconcept dat alle jongens zal aanspreken! Naast de klassieke bouwsets, die je de sfeer van eeuwenoude Aziatische krijgskunst doen beleven, horen bij dit nieuwe thema ook speciale spinners waarmee jongens tegen elkaar kunnen strijden. Kinderen die graag met LEGO bouwen en spelen, zullen genieten van de vele bouwsets, het LEGO Ninjago universum en het rollenspel. De meer actiegerichte jongens zullen eerder naar de spinners grijpen om het zo tegen elkaar op te nemen.

NINJA… GO!!
Met de gloednieuwe spinners, ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, kan je de Ninja’s en hun tegenstanders tegen elkaar laten strijden. Elke speler plaatst zijn minifiguur op een spinner en geeft hem één van zijn drie wapens. De spelers roepen: “NINJA…GO!”, starten het spinnen en proberen de tegenstander(s) van de spinners te stoten. De minifiguur die als laatst nog staat, heeft gewonnen en krijgt het wapen van de verliezer(s). De spelers kunnen ook één van de duelkaarten inzetten en zo de wedstrijd beïnvloeden. Lees verder…