Superhelden zijn vaak sterk, stoer en heldhaftig. Wat superhelden nog meer met elkaar gemeen hebben is hun eigen herkenbare superheldenpak, want het pak maakt de held! Ter gelegenheid van de Blu-ray en DVD release van de DreamWorks animatiefilm ‘MEGAMIND’ organiseert Paramount Home Entertainment in samenwerking met de Mode opleiding van het ROCVA Gooi & Vechtstreek Hilversum een unieke wedstrijd: “ONTWERP JE EIGEN SUPERHELDENPAK”.

Kinderen tot 12 jaar kunnen voor 11 april a.s. hun eigen ontwerp van het ultieme superheldenpak opsturen en wie weet behoort hun ontwerp tot een van de drie pakken die daadwerkelijk gemaakt wordt door deze toekomstige ontwerpers van Nederland. De drie finalisten mogen hun superheldenpak showen op een heuse catwalk en winnen geweldige prijzen!

MEGAMIND is het nieuwste animatieavontuur van DreamWorks, met in de hoofdrol een echte held met bijpassend tenue. Een held kan natuurlijk niet zonder zijn of haar pak, maar wat is volgens jou het beste, mooiste of stoerste heldenpak? Laat het ons zien en maak kans op geweldige prijzen, waaronder de DVD van Megamind of een dag in het leven van een echte superheld!  

Hoe kMegamind,_Still_300dpi_1904x2500px_X.jpgunnen kinderen meedoen?

  • Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen het ontwerp van hun eigen superheldenpak sturen naar prijsvraag@mediatornado.nl of per post naar Media Tornado, Graaf Florislaan 46, 1217 KM Hilversum. Teken, knip, plak of schilder jouw ultieme pak en vergeet niet je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer mee te sturen.
  • Ontwerpen kunnen tot 11 april a.s. worden ingestuurd
  • De leerlingen van de Mode opleiding van het ROCVA Gooi & Vechtstreek kiezen de drie beste inzendingen en gaan deze ontwerpen daadwerkelijk maken
  • De finale vindt plaats op woensdagmiddag 27 april in Amsterdam, waarbij de finalist zelf ook aanwezig moet zijn
  • De finalisten mogen hun superheldenpak houden en maken kans op mooie prijzen.

 

ROCVA Gooi & Vechtstreek
De afdeling Mode Hilversum is een vakopleiding voor de kledingbranche. Hier worden de studenten opgeleid voor de beroepsprofielen: assistent styling, commercieel medewerker en maatkleermaker op niveau 3 en 4. Op de opleiding zitten 250 studenten. De studenten tweedejaars Mode – Maatkleding zullen de “Superheldenpakken” maken.