BEN 10 SUPERSTER IS TERUG MET NIEUWE ALIENS EN VIJANDEN

BEN 10: ULTIMATE ALIEN
De Omnitrix is vernietigd en Ben moet de geheimen leren kennen van de mysterieuze Ultimatrix, een nieuw soort horloge. Met de Ultimatrix kan hij niet alleen veranderen in nieuwe superhelden, maar ook sommige van zijn meest krachtige en geëvolueerde aliens activeren.

Een pientere, jonge fan ontdekt Ben’s geheime identiteit en ontmaskert hem voor de hele wereld. Als internationale superster moet Ben leren omgaan met geobsedeerde fans en critici die hem in de weg vinden lopen. Maar met Gwen en Kevin aan zijn zijde gaat hij onverbeten door met de strijd tegen de buitenaardse bedreigingen.

Vanaf 17 maart iedere donderdag om 16:40 uur bij Cartoon Network

MAIL & WIN!
PeuterPlace verloot een aantal BEN 10-prijzenpakketjes!

 

Trailer

www.cartoonnetwork.nl