Genomineerden voor ‘Favoriete ster Nederland/België’ bekend

De Amerikaanse Kids’ Choice Awards, dé awardshow van Nickelodeon, vindt in april weer plaats in Los Angeles. Ook dit jaar heeft de show, die wereldwijd wordt uitgezonden, een speciaal Nederlands/Belgisch karakter. Want vanaf morgen kan er gestemd worden in de categorie: Favoriete Ster Nederland/België. Met optredens en award-uitreikingen van grote internationale artiesten, een speciale ‘orange carpet’ en natuurlijk slijm, veel slijm! Uiteraard worden alleen de allergrootste artiesten geslimed…

De genomineerden voor de categorie Favoriete Ster Nederland/België zijn:
– Jan Kooijman
– Kelly Pfaff
– Nick & Simon
– Ralf Mackenbach

De winnaar van deze categorie zal op het podium in LA zijn of haar award in ontvangst nemen. Andere genomineerden in verschillende categorieën zijn onder andere: Justin Bieber, Katy Perry, Kristen Stewart, Taylor Swift, Robert Downey Jr., Emma Watson, Tim Allen, Miranda Cosgrove, Will Ferrell, Selena Gomez, Big Time Rush, Jack Black, Victoria Justice en Cameron Diaz.

Stem via Nickelodeon.nl en kijk op zondag 3 april naar de winnaars!

Presentatie show door Jack Black en Patrick Martens
De host van de show is Jack Black en Patrick Martens zal de presentatie van het Nederlandse gedeelte voor zijn rekening zal nemen. Natuurlijk zal hij de bekende sterren die aanwezig zijn op de oranje loper het hemd van het lijf vragen, de awards aan de Nederlands/Belgische winnaar overhandigen en een uitgebreid verslag doen van de show.

Nickelodeon Kids’ Choice Awards: zondag 3 april om 18.00 uur op Nickelodeon