In de TV Special De Vijf en de Toorn van Balor worden de vijf  Anubis-bewoners teruggezonden naar de tijd van de Kelten. Dit gebeurd wanneer  Anastacia in een museum een Keltische armband omdoet. Cerunnos, god van de Kelten, heeft hen geroepen om de jonge Taran te redden. Omdat voorspeld is dat Taran de nieuwe koning zal worden, wil Balor – interim-koning en donkere druïde – de jongen offeren.  De Vijf doen er alles aan om Taran te helpen en gaan op zoek naar de Steen van Fal, een magische steen die ergens in de burcht van Balor verborgen is. Zal het hen lukken om deze steen op tijd te vinden…?

Het verhaal
Wanneer Anastacia in een museum een torque ‘past’, worden de vijf teruggekatapulteerd naar de tijd van de Kelten. Cernunnos,  god der Kelten, heeft hen geroepen  om Taran te redden van Balor, interim-koning der Kelten en druïde van het donkerste soort. Die wil zich, onder het mom van een “levensnoodzakelijk offer”, van de jongen ontdoen omdat de plaatselijke ziener hem heeft voorspeld dat Taran de nieuwe koning zal worden.

Maak kans op een gratis exemplaar van deze DVD!