Raveleijn, waar Raven Ruiters zullen zijn

Het verhaal Raveleijn is geschreven door de Efteling en Paul van Loon. De 12-delige dramaserie zit vol spanning en avontuur. Vanaf 26 februari wekelijks te zien bij RTL 4, op zaterdag om 17.00 uur met herhalingen op zondag om 8.30 uur. Kijken dus!

Het verhaal
Het gezin Woudenberg verhuist van de stad naar een oude herberg aan de rand van een bos. Vader, moeder en vijf kinderen: Thomas, Maurits, de tweeling Emma en Lisa en de jongste, Joost. De kinderen ontdekken dat hen in de bossen een groot avontuur wacht. Raven en een mysterieuze vrouwenstem leiden hen naar een geheimzinnige oude stadspoort waarop een cryptische tekst verschijnt: Waar Raven Ruiters zullen zijn. Lees verder

De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Babette van Veen als moeder Woudenberg en Hugo Haenen als wrede Graaf Olaf Grafhart.

www.raveleijn.nl