Begin maart viert Dikkie Dik zijn verjaardag. Dan is het precies 33 jaar geleden dat Dikkie Dik voor het eerst op televisie verscheen. Sindsdien heeft hij de harten van peuters, kleuters en hun ouders gestolen en heeft hij in menig huishouden zijn eigen plekje veroverd.

Om de verjaardag van Dikkie Dik te vieren heeft Uitgeverij Gottmer een app ontwikkeld met de oranje kater in de hoofdrol. De app zit vol met leuke en leerzame spelletjes en verhalen. Heel gemakkelijk te bedienen, dus peuters kunnen direct zelf aan de slag.

De Dikkie Dik-app bevat:
* 4 voorleesverhalen (zelf lezen of voorgelezen worden, met of zonder tekst in beeld)
* 4 geanimeerde verhalen van Dikkie Dik
* 2 leuke en leerzame spelletjes
* 1 videoclip met liedje van Dikkie Dik

Vanwege de animaties die erin zitten, kan de app alleen via Wi-Fi gedownload worden,
of gebruik  iTunes op de computer.

Let op: iOS 3.2 of nieuwer vereist.