16 & Pregnant is een van de best bekeken series op MTV in 2010. In het nieuwe seizoen van 16 and Pregnant worden 9 aanstaande moeders gevolgd op weg naar het moederschap. Dit verloopt niet altijd even gemakkelijk, vooral omdat de tieners inzien dat jong moeder worden vele consequenties met zich meebrengt.

Dit seizoen volgen we onder andere Megan, die ziet hoe haar vriend bij haar weggaat, juist wanneer ze hem het hardst nodig heeft. Ashley kampt met adoptietwijfels en denkt er aan om haar kind af te staan aan haar oom en tante en ex-partygirl Aubrey ziet in dat niet al haar geld meer gespendeerd kan worden aan shoppen met haar vriendinnen. Ook zijn er trouwplannen voor de populaire Homecoming Queen Kayla uit Alabama, maar kan ze dit wel aan, zo snel volwassen worden?

16 and Pregnant is vanaf maandag 21 februari om 20:00 uur te zien op MTV