Van 21 februari t/m 2 mei in tien filmtheaters in Nederland

geheim-megamindyOp het Fantastisch Kinderfilm Festival, dat van 21 februari t/m 2 mei met als thema Wonder boven Wonderland door Nederland toert, gebeuren dit jaar vreemde dingen. Zo kun je een reis maken door je eigen fantasie. Heel makkelijk: in de Speeltuin van de Verbeelding pak je gewoon de lift naar de gekste etage. Alles is er bovensteonder.

In Wonder boven Wonderland kun je fantastische films bewonderen. Over heksen, feeën, silhouetten en theepotten. En je kunt er bovendien je eigen wonderen maken. Bouw samen een decor en word een zelfverzonnen held in je eigen film. Ontdek hoe je iedereen laat schrikken bij het schaduwdoek. Of voel hoe je verandert als je een zelfgemaakte wonderlijke hoed opzet. Misschien win je de filmwedstrijd wel. Voor iedereen met veel fantasie van 2 tot 12 jaar.

Meer informatie over het Fantastisch Kinderfilm Festival en de Mail&Win-actie.