TEENNICK vanaf maandag 14 februari


Maandag 14 februari introduceert Nickelodeon in de avonduren, voor jongeren in de leeftijd van 13-19 jaar, TeenNick. Met nieuwe programma’s als Gigantic, Romeo en Mr. Meaty, succesvolle bekende live-action series en een 100% focus op tieners.

“De eerste stap van ons uitbreidingsplan is een feit: vanaf maandag zendt Nickelodeon een uur langer kinderprogramma’s uit én lanceren we het nieuwe jongerenmerk TeenNick. Dat betekent 24 uur Nickelodeon op één zender,’ aldus Judith Peters, Head of Nickelodeon.

Op TeenNick zullen sterke nieuwe series zoals Gigantic, Romeo, Mr. Meaty, Unfabulous en The Journey of Allan Strange worden uitgezonden, maar ook de Engels gesproken versies van populaire series waaronder iCarly, True Jackson, Drake & Josh.

Voorafgaand aan de uitzendingen van TeenNick is van 06.00 – 21.00 uur Nickelodeon te zien voor de doelgroep 6-12 jaar. Hierdoor zal de zender vierentwintig uur per dag uitzenden.

TeenNick: vanaf 14 februari dagelijks te zien vanaf 21.00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s