DVD en Blu-Ray release: 10 februari 2011

Op 10 februari komt de DVD, BRD (combo pack BRD, DVD en e-copy) en BRD 3D (BRD 3D, BRD en E-copy) uit van Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me) en dat vieren we in DierenPark Amersfoort. Want daar komt op 12 februari een minion tot leven! Je kunt de minion niet alleen knuffelen maar je kunt uiteraard ook met hem op de foto.

Kom dus samen met al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes op zaterdag 12 februari naar DierenPark Amersfoort om een heuse minion in het echt te ontmoeten. Van 12.30 tot 16.30 uur kom je de minion tegen in het hele DierenPark. Bij aankomst ontvang je een plattegrond van DierenPark Amersfoort waarop precies vermeld staat op welke tijden en op welke plekken je de minion in het park kunt ontmoeten.
Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me)
Verschrikkelijke Ikke is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en het plan heeft om samen met zijn hulpjes, de minions, de maan te stelen (ja, de maan!). Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Op een dag ontmoet hij drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.Voor meer informatie over deze release neem je snel een kijkje op: www.verschrikkelijke-ikke.nl

DierenPark Amersfoort – een bos vol dieren en avontuur!
Kom neus aan neus staan in DierenPark Amersfoort en beleef met het hele gezin een dag vol dieren en avontuur. Er valt van alles te horen, zien en voelen tijdens een bezoek. Van ver is het al te horen! De brul van een dino. Bezoek het DinoBos waar 75 levensechte dinosauriërs wonen waarvan er meerdere brullen of bewegen! Wat dacht je van een 12 meter hoge en 27 meter brede Brachiosaurus! Ook tijgers, leeuwen en apen laten zich graag horen. Kijk heel goed rond in de Nacht en speur de nachtdieren op. In DierenPark Amersfoort sta je neus aan neus. Er zit vaak niets minder dan een glazen wand tussen de gast en de dieren. Voor meer informatie over Dierenpark Amersfoort kijk je snel op: www.dierenparkamersfoort.nl