In de zomervakantie van 2011 brengt Studio 100 de spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland’ met K3. Ook het Vlaamse muziekduo Nicole & Hugo en de zowel in Vlaanderen als in Nederland gevestigde acteur, zanger en schrijver Koen Crucke nemen een aantal onvergetelijke rollen voor hun rekening: Nicole & Hugo zullen te zien zijn als Hartenkoningin & Hartenkoning en als Tweeling. Koen Crucke speelt de rollen van Hoedenmaker en Rups.

In de zomervakantie van 2011 brengt Studio 100 de spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland’ met K3. Ook het Vlaamse muziekduo Nicole & Hugo en de zowel in Vlaanderen als in Nederland gevestigde acteur, zanger en schrijver Koen Crucke nemen een aantal onvergetelijke rollen voor hun rekening: Nicole & Hugo zullen te zien zijn als Hartenkoningin & Hartenkoning en als Tweeling. Koen Crucke speelt de rollen van Hoedenmaker en Rups.

Nicole & Hugo : ‘We hebben sinds 2003 al mooie projecten gedaan samen met Studio 100, maar deze musical is de kers op de taart. De kostuums, de muziek, het wordt ongelooflijk.’ Nicole & Hugo is een gevestigd duo in het Vlaamse Muzieklandschap. Zo stonden ze meerdere malen in de Vlaamse hitparades, werden tot 2 maal toe verkozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, ondernemen internationale tournees en zijn veelvuldig te zien in het theater en op televisie.

Koen Crucke: ‘Ik kijk enorm uit naar ‘Alice in Wonderland’, wat is er zaliger dan sprookjes tot leven te wekken en een personage te mogen spelen waar je normaal gezien alleen maar van kunt dromen?’ Koen Crucke is een gevestigde naam in zowel Nederland als Vlaanderen. Koen zingt operette, musical en opera. Hij acteert in theater en op het witte doek, werkt voor radio en tv, en schrijft muziek én boeken.

Lees meer over de musical ‘Alice in Wonderland met K3, Jacques Vermeire, Nicole & Hugo en Koen Crucke.