Première van ‘Mijn opa de bankrover’


Afgelopen zaterdag 5 februari jl. werd bij Tuschinski in Amsterdam de rode loper uitgerold voor de première van de familiefilm ‘Mijn opa de bankrover’. De cast, een groot aantal BN’ers en heel veel kinderen kwamen de film aanschouwen. Naast hoofdrolspelers Zoë van der Kust (Grace) en Michiel Romeijn (opa Gerrit) stonden o.a. Kees Boot, Loes Haverkort, Charly Luske, Tanja Jess, Waldemar Torenstra en de rappers Yes-R en Lange Frans de ruim vertegenwoordigde pers te woord.

Lees verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s