Ter gelegenheid van de nieuwste collecties Zhu Zhu Pets die in februari uitkomen is de zoektocht gestart naar de grootste Zhu Zhu Pets fan van Nederland. Vorig jaar zijn de Zhu Zhu Pets naar Nederland gekomen en hebben de harten van jong en oud veroverd. Kun jij geen genoeg krijgen van deze schattige hamsters? Of ken jij iemand die alle Zhu Zhu Pets en bijbehorende huizen al heeft?
Geef jezelf of je vriend(innet)je dan op voor de unieke zoektocht naar de grootste Zhu Zhu Pets fan van Nederland. Mail een foto of filmpje van jezelf met jouw verzameling Zhu Zhu Pets en vertel waarom jij de grootste Zhu Zhu Pets fan bent. De grootste fan krijgt de verrassing van zijn/haar leven!

Reageren?
Stuur een foto of filmpje samen met de naam, leeftijd en telefoonnummer van de Zhu Zhu Pets superfan naar:
Media Tornado, t.a.v. Anna Maria Kooistra, Graaf Florislaan 46, 1217 KM Hilversum,
tel. 035-6257800, annamaria@mediatornado.nl

 

MAIL & WIN !
PeuterPlace mag bovendien nog eens drie Zhu Zhu Pets fans blij maken met een leuke prijs!
Kijk hier voor de details.