Ouders (hoog)begaafde kinderen gezocht voor deelname onderzoek


Oproep van Angelique Assink, Studente Toegepaste psychologie, Saxion Next te Deventer

Om de begeleiding van (hoog)begaafde kinderen – binnen het onderwijs en individueel – verder te optimaliseren, in het kader van mijn afstudeerscriptie een onderzoek gestart. Het betreft een onderzoek naar de relatie tussen (hoog)begaafdheid, onderpresteren, persoonlijkheidskenmerken en sociaal-culturele factoren.

Ik ben hiervoor op zoek naar ouders van (hoog)begaafde kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, die bereid zijn een vragenlijst op internet in te vullen. Het invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag en is volledig anoniem.

3 Reacties op “Ouders (hoog)begaafde kinderen gezocht voor deelname onderzoek

 1. Beste Angelique,
  Als je nog ouders voor je onderzoek nodig hebt dan wil ik wel mee doen. Mijn zoon van 6 jaar zit in groep 3.
  Ik hoor graag van je,
  Vriendelijke groeten
  Amber

 2. ik heb geprobeerd de vragenlijst in te vullen. met 2 hb kinderen, waarvan nr.1 (15jr.) zwaar onderpresteerder en nr. 2 (8jr.) nu naar leonardo onderwijs) had dat toch moeten lukken. ik strandde desalniettemin al bij de tweede vraag. als je een vraag niet beantwoorden kan kun je niet verder naar de volgende pagina, dat is jammer want ik zou toch graag ook de andere vragen willen lezen.

  met groet van han

  • Waarschijnlijk heeft u één van de meerkeuzevragen over het hoofd gezien, en vergeten om een keuze aan te vinken? Deze wordt nadat u verder wilt rood aangegeven waarbij u dan ook de door u genoemde waarschuwing te zien krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s