Winnaar Publieksprijs Beste Nederlandse Kinderfilm 2010

Foeksia de miniheks is een schitterende, grappige en magische familiefilm, waar niet alleen kinderen maar ook (groot)ouders van kunnen genieten!

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje. Dat ontdekt de tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dolgraag net zo goed leren toveren als haar vader en is dan ook dolblij als ze naar de Heksenschool mag. Behalve leren toveren vliegt Foeksia graag op haar bezemsteel door het Heksenbos. Maar wanneer het bestaan van het Heksenbos wordt bedreigd, moet Foeksia samen met het jongetje Tommie alles op alles zetten om het Heksenbos te redden…

Verkrijgbaar vanaf 9 februari as. Bestelgegevens

 

Trailer