Geniet van een bijzonder smakelijk diner en steun tegelijk Orange Babies

Chef-koks Herman den Blijker (restaurant Las Palmas) en Francois Geurds (restaurant Ivy) en initiatiefneemster Marieke Sprietsma lanceren het MAMAdiner op maandag 31 januari in Las Palmas, het restaurant van Herman Den Blijker.

Het eerste 3 gangenmenu van het MAMAdiner is samengesteld door Herman den Blijker en Francois Geurds voor medewerkers van Kraamzorg Rotterdam en omstreken. Om ervoor te zorgen dat de kraamverzorgenden ook daadwerkelijk een kwaliteitsmaaltijd op tafel kunnen zetten én presenteren, hebben zij afgelopen weken een uitvoerige workshop gehad van Jenneke Ewals en Marlies van Dam en Jurgen de Ruijter en Eline Princee, bekend van het RTL 4 programma Hermans Kookeiland. Deze kraamverzorgenden zullen, onder de bezielende leiding van Herman den Blijker en Francois Geurds, hun maître en kookkwaliteiten op 31 januari voor het eerst officieel ten toon spreiden door het MAMAdiner ter plaatse te bereiden en serveren aan ruim 50 Rotterdamse verloskundigen.

Met het MAMAdiner geef je jezelf en je gezin een puur en gezond verwen-diner cadeau. Samengesteld door bekende top koks en bereid door je eigen kraamverzorgende bij jou thuis. Tegelijkertijd help je een moeder en haar baby in Afrika. Want van ieder MAMAdiner wordt 25% gedoneerd aan Orange Babies, de stichting die zich inzet voor zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika.

Vanaf 1 februari is het MAMAdiner via Kraamzorg Rotterdam beschikbaar voor alle moeders in Rotterdam en omgeving. Vervolgens wordt het MAMAdiner gelanceerd in Amsterdam en alle andere delen van Nederland. Voor elke regio stelt een andere bekende top kok het menu samen.

Voor meer informatie over het MAMAdiner: www.mamadiner.nl. (31 januari volledig live).