geheim-megamindyDe 13- jarige Grace wil graag alles weten over haar Surinaamse vader, maar niemand wil haar iets vertellen. Opa Gerrit is de enige die haar kan helpen, maar zijn geheugen laat hem sinds de dood van Oma in de steek. Als de familie hem in een bejaardentehuis wil stoppen, besluiten Grace en opa Gerrit om van zijn spaargeld naar Suriname te gaan.

Maar dan blijkt dat de familie Opa’s geld heeft geblokkeerd. Daarom besluiten Grace en Opa een bank te overvallen…

Mijn Opa de Bankrover is een familiefilm, met oa Michiel Romeyn, Tanja Jess, Waldemar Torenstra, Yes-R en Lange Frans. De film is geregisseerd door Ineke Houtman en het script is geschreven door Sjoerd Kuyper (oa Het Zakmes).

Maak kans op vier vrijkaarten voor de voorpremière op 2 februari!

Trailer

Meer informatie op www.mijnopadebankrover.nl