Viering 100 Jaar Annie M.G. Schmidt


Op 20 mei 2011 is het precies honderd jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt werd geboren. Een heel jaar lang is het daarom feest in de boekhandel, op basisscholen, in bibliotheken en kinderdagverblijven en staan de boeken van Annie M.G. Schmidt extra in de schijnwerpers.

Het feestjaar begint met een nieuwe bundel vol verjaardagsverhalen: Jip en Janneke: Er is er één jarig, met illustraties van Fiep Westendorp. Tegelijk verschijnt er in januari een eenmalige goedkope paperback-editie van het grote boek van Jip en Janneke.

Lees verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s