De klas beweegt! 3.0, de interactieve, geheel vernieuwde en uitgebreide versie van De klas beweegt! wordt gelanceerd op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) van 25 tot en met 29 januari 2011 in De Jaarbeurs Utrecht.

Bewegen en goed onderwijs gaan hand in hand. Dat is al jaren de visie van uitgeverij Fysio Educatief. Speciaal voor het basis onderwijs en het speciaal onderwijs ontwikkelde Fysio Educatief 15 jaar geleden De Klas Beweegt!.

De Klas Beweegt! ondersteunt de dagelijkse lespraktijk en helpt het kind bij het aanleren van motorische basisvaardigheden. Bovendien heeft de methodiek een positieve invloed op concentratie en schoolprestaties.

De afgelopen jaren is deze methode steeds verder ontwikkeld en wetenschappelijk geëvalueerd. Op grond van deze evaluatie werd De Klas Beweegt! in de UK op nationale schaal gevoerd en als voorbeeldproject benoemd voor het internationale gezonde scholen netwerk van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Lees meer…