Vanaf maandag 24 januari is iedere schooldag om 11.00 uur het overbekende blauwe konijn BOBO te zien op Nick Jr. BOBO beleeft samen met vriend Tjerk en zusje Krabbel al ruim 50 jaar spannende avonturen in het gelijknamige kleutertijdschrift, wat al generaties lang ongekend populair is bij kleuters tussen de 3 en 6 jaar. En binnenkort dus ook op tv!

Zo zien we in een van de afleveringen dat BOBO stiekem een beetje liegt dat hij ziek is, vindt BOBO dat hij heel goed kan zingen terwijl Tjerk en Krabbel daar heel anders over denken en wordt Bobo een lesje geleerd als hij de allerbeste boogschutter wil worden.

Het nieuwe live-action TV programma zal voortborduren op de strips en tijdschriftverhalen over BOBO. Natuurlijk ontbreken hierin ook niet de moeder van BOBO en Krabbel en Buurman.

BOBO is een productie van Studio 100 in samenwerking met Blink Uitgevers. Kijk voor de eerste beelden naar de ingesloten promo.

Snuffel Snuit!

BOBO: vanaf 24 januari om 11.00 uur te zien op Nick Jr.

www.nickjr.nl