Van de kat geen kwaad vertelt de lotgevallen van Dino, een kat met een dubbelleven: overdag is hij bij het meisje Zoé voor wie hij vaak kleine cadeautjes meeneemt zoals spinnen of dode hagedissen. ’s Nachts zoekt Dino het avontuur als hij samen met inbreker Nico op pad gaat. Geïntrigeerd over wat haar kat ‘s nachts allemaal uitspookt, volgt Zoé Dino tot op de plek waar inbreker Nico woont.

Jeanne, de moeder van Zoé, is als politie-inspecteur vaak weg. Claudine past dan op. Jeanne’s echtgenoot werd vermoord door Victor Costa, een gevaarlijke gangster. Terwijl Zoé’s moeder de inbraken onderzoekt, wordt Zoé zelf gekidnapped…

Met de stem van Willeke van Ammelrooy als oppas Claudine. Tevens met de stemmen van Maaike Cafmeyer, Rick de Leeuw,  Warre Borgmans, Koen de Graevbe en Pieter Embrechts.

PeuterPlace verloot een aantal vrijkaarten en Van de kat geen kwaad goodybags!

 

Trailer