Donderdag 9 december 2010 – DierenPark Amersfoort

Packshot Shrek kl.jpgOp 10 december a.s. verschijnt het allerlaatste deel van het ultieme groene sprookjesverhaal op DVD en Blu-ray: Shrek Voor Eeuwig en Altijd, ’s werelds grootste animatiefranchise ooit! Dit wordt op 9 december gevierd met een verSHREKkelijk leuk afscheidsfeest voor de populaire groene oger.

Shrek zal de eerste DVD uitreiken aan Peter Blok, die de stem van Shrek vertolkt in de Nederlandstalige versie van de film. Alle gasten krijgen toepasselijke moerashapjes voorgeschoteld, zoals oogbalmartini’s, groene drankjes en heuse insecten. Het belooft een groen..eeuh goed feest te worden! Tot slot zorgen de olifanten van DierenPark Amersfoort voor de goede gewoonte, zoals het Nederlandse gezegde luidt: en toen kwam er een olifant met een hele lange snuit en blies het verhaaltje uit….

Zou je het leuk vinden om dit feestje bij te wonen? Maak kans op vrijkaartjes!

Over Shrek voor Eeuwig en Altijd
Het sprookje van Shrek komt ten einde: na vier avonturen neemt ’s werelds populairste oger afscheid van de miljoenen fans. In het laatste deel, Shrek voor Eeuwig en Altijd, zijn Shrek en Fiona inmiddels een echt gezin, met alle bijbehorende clichés. Shrek denkt met heimwee terug aan de tijd dat hij een echte wildebras was en laat zich verleiden door de praatjesmaker Repelsteeltje om voor één keer terug te gaan naar zijn oude leventje. Maar dan komt hij terecht in zijn grootste nachtmerrie…