(Bottrop-Kirchhellen) In 2011 zal Movie Park Germany een nieuwe unieke indoor-attractie openen, ter gelegenheid van het 15-jarige jubileum van hét film- en entertainmentpark van Europa. In het gebouw van de voormalige Gremlins-attractie wordt in samenwerking met Gerstlauer Amusement Rides en TAA Industries een nieuwe gethematiseerde attractie opgezet. De opening staat gepland voor juni 2011. De nieuwe attractie is tevens een goede aanleiding om het naastgelegen Restaurant Music Club onder handen te nemen. “We zijn erg blij dat onze nieuwe eigenaar Parques Reunidos ingestemd heeft met investeringen in een nieuwe attractie. We zijn inmiddels al volop bezig met de werkzaamheden,” aldus general manager Wouter Dekkers.

Lichte daling bezoekersaantallen in seizoen 2010
Movie Park Germany heeft het afgelopen seizoen met een bezoekersaantal van bijna 1,2 miljoen kunnen afsluiten. Dit zijn er iets minder dan in 2009, een effect dat branchewijd waarneembaar is vanwege het slechte weer in het voorjaar en het wereldkampioenschap voetbal.

Ook dit jaar was het Halloween Horror Feest weer zeer succesvol. In totaal hebben 181.000 gasten een bezoek gebracht aan dit grote evenement. De voorverkoop van tickets voor de twee laatste Halloween-dagen is ook een succes gebleken. Voor beide dagen zijn bijna 40.000 tickets in de voorverkoop verkocht.

Seizoen 2011 begint op vrijdag 1 april en loopt tot 6 november. Voor 29, 30 en 31 oktober 2011 zullen alleen tickets in de voorverkoop verkrijgbaar zijn. Meer informatie: www.moviepark.nl