Leerlingen van basisschool “de Vonder” in Raamsdonksveer puzzelen met Dael ‘O Ring voor Ronald McDonald Kinderfonds

Bram, Koen, Rafi, Rosanne Cor Vissers en op achtergrond Gebroeders Ko.jpgVanochtend zorgden de Gebroeders Ko voor een swingende start van de goede doelenactie die de leerlingen van basisschool “de Vonder” in Raamsdonksveer hebben georganiseerd. Van maandagochtend 29 november tot en met vrijdagochtend 3 december proberen de 260 leerlingen zoveel mogelijk Dael ‘O Ring puzzels op te lossen voor het goede doel: het Ronald McDonald Kinderfonds. De actie is een idee van vier leerlingen uit groep 8: Bram Koopmans (11), Koen van Hal (11), Ros anne Heesters (10) en Rafi Peerkhan (10).

Om 8:45 uur verzamelden alle kinderen zich in de aula en kregen ze uitleg over de actie. De Gebroeders Ko maakten er meteen een feestje van en alle kinderen zongen uit volle borst mee. De kinderen ontvingen elk vier puzzels die ze binnen een week op moeten lossen. Voor iedere opgeloste puzzel doneert speelgoeduitgever Dael ‘O Ring 5 extra puzzels voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Twee kinderen bleken geen vijf dagen, maar slechts vijf minuten nodig te hebben om de puzzel op te lossen. De eerste tien puzzels voor het goede doel zijn dus reeds binnen!

De eerste opgeloste puzzel.jpg

Vrijdagochtend om 11:30 uur wordt het wederom een feestje als de Gebroeders Ko alle opgeloste Dael ‘O Rings weer innemen en bekend maken hoeveel puzzels de speelgoeduitgever doneert aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De puzzels worden uitgereikt aan de manager van het Ronald McDonald huis in Tilburg.

Over Dael ‘O Ring
Dael ‘O Ring is de populaire breinbrekende puzzel, die in Nederland is bedacht door Cor Vissers. Inmiddels zijn sinds oktober jl. al ruim drie miljoen exemplaren van het puzzelspel verkocht in Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Over het Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt al 25 jaar een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland.