Per heden zijn Studio 100 en Stichting Meuldijk een exclusieve Pipo-samenwerking aangegaan. Gedurende deze samenwerking liggen de rechten van Nederlands bekendste clown bij het succesvolle Vlaamse media- en entertainmentbedrijf Studio 100.

De reizende clown Pipo is een personage dat in 1958 door Wim Meuldijk is bedacht en vooral bekend werd door de gelijknamige Nederlandse televisieserie, eveneens geschreven door Meuldijk. Naast vele cd’s, strips, boeken en video’s verscheen het afgelopen jaar ook de eerste musical over Pipo de Clown in de Nederlandse Theaters; Pipo en de Gestolen Stem. Stichting Meuldijk is blij dat Studio 100 de nieuwe thuisbasis wordt voor Pipo de Clown. Vanuit dit nieuwe huis zal Pipo weer veel nieuwe avonturen en reizen gaan beleven.

Studio 100
Studio 100 werd in 1996 door de makers van de populaire serie Samson & Gert opgericht. Intussen is het productiehuis uitgegroeid tot een media- en entertainmentbedrijf dat TV-programma’s produceert, maar ook actief is in theater, bioscoop en de pretparkensector. Behalve Samson & Gert lanceerde Studio 100 onder andere de populaire series Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Bumba, Amika, Bol & Smik, Het Huis Anubis en de bekende meidengroep K3. Erg bekend zijn ook de parken Plopsaland in De Panne, Plopsa Indoor in Hasselt en Plopsa Coo in de Ardennen. Afgelopen voorjaar werd het eerste Indoor Park in Nederland geopend: Plopsa Coevorden.