Zorg er voor dat je dit jaar krijgt wat JIJ wilt voor Sinterklaas!
Maak kans op een prachtig prijzenpakket van Cartoon Network t.w.v. € 65,00 bij PeuterPlace.nl

Kijk op 4 en 5 december het hele weekend naar al jouw favoriete tekenfilms op Cartoon Network: Ben 10 Alien Force, Bakugan, Batman, Star Wars The Clone Wars, Flapjack en veel meer!

BAKUGAN: NIEUW VESTROIA

Elke werkdag om 15:25u en 18:00u op Cartoon Network!

De nieuwe Bakugan Strijdige Strijders is een groep van Vestals en Mensen die worden gezien als de helden van Nieuw Vestoria. Ze doen hun best om de Bakugan te redden en proberen de drie dimensie-controleurs te vernietigen. Als het de Strijdige Strijders lukt om dit doen, kunnen ze de gevangengenomen Bakugan bevrijden en de Vexos vernietigen.

 

BEN 10 ALIEN FORCE

Elke werkdag om 16:40u op Cartoon Network!

Het is vijf jaar geleden sinds Ben voor de laatste keer de Ominitrix droeg. Maar wanneer opa Max vermist raakt, wordt Ben gedwongen om opnieuw een held te zijn. Samen met zijn vrienden, Gwen en Kevin, worden ze bondgenoten van de half-aliens om zo een geheime invasie van de Highbreeds te stoppen.

Voor meer informatie, gratis wallpapers, video’s en spelletjes, surf naar www.cartoonnetwork.nl