Nieuwe Carnival Kermis games voor Wii


Leuk voor alle leeftijden!

Het bekende Carnival Games voor de Wii™ dat wereldwijd bijna zes miljoen fans heeft, is in een nieuw jasje gestoken. De ‘Carnival: Nieuwe Kermis Games’ heeft meer dan 30 nieuwe games en attracties. Maak er thuis een echte kermis van met favoriete spelletjes als ‘In de vissenkom’, ‘Gruzelementen’ en ‘Fleshengelen’.

In de nieuwe kermiswereld kun je als je durft het spookhuis bezoeken en bots je per ongeluk in de botsautootjes. Geen enkele kermis is compleet zonder waanzinnige prijzen als drakenvleugels en konijnenoren. In de Nieuwe Kermis Games kun je meer dan 300 prijzen winnen! Lees verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s