Vanaf 1 december is de spannende familiefilm ‘Het Geheim’ te zien in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal gaat over de achtjarige Ben die leert goochelen. Hij is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie.
Lees meer of maak kans op het boek van de film Het Geheim.

De regie van Het Geheim is in handen van Joram Lürsen (Alles is liefde).
Frank Ketelaar (In Oranje, Vuurzee, Coach) schreef het scenario voor de film

Hoofdcast
Ben Thor Braun
Koos (vader Ben) Theo Maassen
Laura (moeder Ben) Chantal Janzen
Hans Smid Daan Schuurmans
Burlage Fred Goessens
Sylvie Java Siegertsz
Mylene Caroline de Bruijn

Trailer