Nickelodeon is volledig in de Sinterklaasstemming! Naast het spannende Slot Marsepeinstein, nieuwe Sinterklaasliedjes die worden gezongen door de Pieten uit de serie én de allerleukste Sinterklaasfilms, heeft Zwarte Piet ook nog eens chocoladeletters verstopt tussen de programma’s in. Oplettende kijkers maken kans op een geweldige prijs: 1 minuut gratis speelgoed shoppen bij Bart Smit.

Via www.nickelodeon.nl kunnen kids laten weten welke letter er verstopt is én waarom zij de felbegeerde prijs in de wacht willen slepen. Helaas heeft Zwarte Piet soms al wel een hapje uit een van de letters genomen of zijn ze in stukjes gebroken. Maar daar laten de oplettende kijkertjes zich vast niet door uit het veld slaan…

Iedere dag is er een nieuwe letter verstopt, waardoor ook íedere dag opnieuw kan worden meegedaan aan deze actie. Dat worden aangepaste verlanglijstjes dit jaar!

*De actie loopt tot en met 5 december 2010.

Maak kans op een Nickelodeon verrassingspakket ‘op maat’ bij PeuterPlace.nl!