Ter gelegenheid van de DVD en Blu-ray release van de avonturenfilm “The Last Airbender” organiseert Rivièra Snow Village Biddinghuizen op zaterdag 27 november a.s. een unieke “The Last Airbender” middag.  Fans van de film kunnen zich voor een dag helemaal onderdompelen in het thema van Avatar en spannende avonturen beleven! Om 13:00 uur is de aftrap voor deze bijzondere middag met de vertoning van de film. De film speelt zich voor een groot gedeelte af in besneeuwde landschappen en alle aanwezige kids kunnen zich in Snow Village even in “The Last Airbender” wanen. Hier kunnen ze met een band van de helling glijden, sneeuwballengevechten houden en ravotten in de sneeuw. In Kidz Village kunnen de kinderen uren spelen of zwemmen in het overdekte zwembad, om bij te komen van hun ijskoude avonturen. Wil jij hier graag bij zijn? Maak kans op 4 vrijkaarten voor dit evenement!

Het programma:
13:00 – 14:30 uur             Start filmvertoning “The Last Airbender”
14:30 – 17:30 uur             Zwemmen, spelen in Kidz Village en 25 minuten Snowtuben in Snow Village

De film is geschikt bevonden voor kinderen vanaf 9 jaar,  toegang tot Snow Village en Kidz Village is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kaartjes à € 8,95 p.p. zijn beschikbaar via de kassa van Rivièra Snow Village en telefonisch op: 0321-330441. Adres: Rivièra Snow Village, Spijkweg 15, 8256 RJ Biddinghuizen.

Rivièra Snow Village
In Rivièra Snow Village te Biddinghuizen is het iedere dag van het jaar winter. Lekker sneeuwballen gooien of van de 40 meter lange piste glijden: in Rivièra Snow Village kan het! De hal is continu -5 graden dus gegarandeerd een winters gevoel! www.snowvillage.nl

The Last Airbender
The Last Airbender is de spannende familiefilm, gebaseerd op de populaire Nickelodeon TV serie “Avatar”. Al bijna een eeuw voert de Vuurnatie een dodelijke strijd in een poging de naties Lucht, Water en Aarde te domineren. Op een dag stuitten de jonge Waternomaden Katara (Nicola Peltz) en haar broer Sokka (Jackson Rathbone) op een jongetje, genaamd Aang. Wanneer blijkt dat Aang over de gave beschikt om het element lucht te besturen wordt duidelijk dat Aang niet alleen de laatste Airbender, maar ook de uitverkoren Avatar is, de enige ter wereld die alle vier elementen kan  besturen. Het lot van de wereld ligt nu in de handen van Aang: alleen hij kan de balans op de wereld weer herstellen…