Bobbi app voor Iphone en Ipod touch


Sinds kort bevat Apple’s App Store een nieuwe kinder-applicatie: Bobbi voor iPhone en iPod touch. In deze applicatie gaat het ondernemende beertje Bobbi, bekend van de boekjes van Ingeborg Bijlsma en Monica Maas, naar de dierentuin. Na slechts één weekeinde behaalde de app de de top 15 van betaalde apps in Apple’s App Store. Uitgeverij Kluitman ontving veel enthousiaste reacties.

De app is ontwikkeld om kinderen samen met hun ouders het verhaal te laten ontdekken. Zo is er een geanimeerde versie van het verhaal Bobbi naar de dierentuin waarin Bobbi tot leven komt. Daarnaast kunnen kinderen en ouders het verhaal samen lezen en bekijken. Ook kunnen kinderen zelfstandig aan de gang en de dierentuin ontdekken door de afbeeldingen te bewegen en te luisteren naar het verhaal en de echte dierengeluiden.

Een voorproefje van de app

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s