DVD van gloednieuwe TV-serie ‘Hallo K3’


Op 22 november verschijnt de DVD van de gloednieuwe sitcom ‘Hallo K3’. Eerder dit jaar verscheen reeds de single ‘Hallo K3‘ van dit TV-programma. De sitcom gaat over het dagelijkse leven van 3 hippe meiden, met K3 in de hoofdrol! Samen maken ze de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties. De serie is in België al sinds 6 oktober wekelijks te volgen via VTM KZoom, maar in Nederland wordt de serie pas in het voorjaar van 2011 op de buis verwacht. Deze DVD is dan ook voor Nederland een uniek product met 3 afleveringen van deze nieuwe serie!

Lees verder of bestel…

(van 15 – 30 november verloot PeuterPlace een aantal exemplaren van deze DVD!)


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s