Maak kans op een gratis exemplaar van het Sinterklaasjournaal Lees- en Luisterboek!

Elk jaar, als sinterklaas weer in het land is, wordt Het Sinterklaasjournaal uitgezonden. Dieuwertje Blok presenteert hierin nieuws en achtergronden over alles wat met de sint te maken heeft. Komen de pakjes wel op tijd aan? Is er genoeg inpakpapier? Hoeveel pieten heeft de sint eigenlijk? En heeft sinterklaasuitvinder meneer Tillema nog een bijzondere uitvinding gedaan?

Uit de vele uitzendingen zijn de dertien grappigste en spannendste verhalen gekozen en opgetekend door Ajé Boschhuizen.

Het Sinterklaasjournaal lees- en luisterboek bevat paginagrote full colour illustraties van Wilbert van der Steen, een cd waarop Dieuwertje de verhalen voorleest en een minivoorleesboekje om de verhalen zelf voor te lezen.Wil jij kans maken op een gratis exemplaar? Mail & Win!