Zondag 14 november vindt in het Kennemer Sportcentrum in Haarlem de première plaats van Pimp de Sint, de gloednieuwe Sinterklaas-Show vol liedjes en actie van het populaire kinderduo Ernst en Bobbie.

In de gezellige maar ook spannende Sinterklaas-Show is Sinterklaas dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is zelfs helemaal Bling Bling. Zijn persoonlijke assistent vindt namelijk dat Sint zich moet aanpassen. Sinterklaas vindt het heerlijk om met zijn tijd mee te gaan. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Als Ernst en Bobbie er achterkomen wat er met Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden!

In de Sinterklaas-Show Pimp de Sint zitten weer heel veel liedjes die de kinderen uit volle borst mee kunnen zingen. Teksten: Gert-Jan van den Ende en Erik van Trommel. Muziek: Gert-Jan van den Ende.

Lees meer over speeldata en toegangskaarten of win een DVD van Ernst & Bobbie!