In Madrid zijn Sinterklaas en zijn Pieten al druk bezig de pakjes op de boot te laden. Het duurt niet lang meer voordat ze weer naar Nederland komen. Ook dit jaar brengt de Sint natuurlijk weer heel veel leuke LEGO® cadeautjes mee: LEGO DUPLO® voor de allerkleinsten, LEGO City voor de iets ouderen en ook de Star WarsTM fans zijn niet vergeten. Helemaal nieuw dit jaar zijn de

LEGO Spellen. Kortom, speelplezier voor het hele gezin!

Let op: maak kans op het Lego City brandweerstation en Lego Atlantis moederschip Neptune bij PeuterPlace.nl!

LEGO DUPLO Grote boerderij

Leeftijd 2-5 jaar – Adviesprijs*: €64,99

Het is een prachtige dag op de boerderij. De hele familie is druk in de weer. Moeder voert de koeien, vader brengt de melk naar de melkfabriek en hun zoontje speelt met het kalfje. Aan alle dieren wordt gedacht!

De nieuwe GROTE boerderij van LEGO DUPLO ontwikkelt de fantasie en de creativiteit van uw kinderen. Laat ze hun eigen wereld van plezier bouwen!

Meer info: DUPLO.LEGO.nl

LEGO City Brandweerstation

Leeftijd 5-12 jaar – Adviesprijs*: €69,99

Brandalarm fase 4! Ga zo snel mogelijk vanuit de woonruimte naar de brandweerpaal en glijd naar beneden de garage in, daar staan de brandweerwagens al klaar. Dan vol gas door de straten van LEGO City naar het brandende gebouw, om met de ladder en het springzeil de bewoners te redden!

Maak kans op een gratis exemplaar bij PeuterPlace.nl!


LEGO City Vrachttrein

Leeftijd 6-12 jaar – Adviesprijs* €169,99

Laad de goederen aan boord van de vrachttrein en maak hem gereed voor vertrek. Met de grote kraan haal je containers en auto’s van de wagons en kun je de containertruck in- en uitladen. Maak de bovenkant van de locomotief open en je ziet de cabine van de machinist. De nieuwe infrarood afstandsbediening heeft acht kanalen en zeven snelheden. Zo heb je de volledige controle over het vervoer van goederen van en naar het vliegveld, de haven of het pakhuis.

De LEGO City Vrachttrein is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2010!

LEGO Atlantis Neptune Moederschip

Leeftijd 8-14 jaar – Adviesprijs* €59,99

Het machtige Neptune moederschip beschermt de kleine bodemvoertuigen en de verkenningsonderzeeër tegen de gevaarlijke pijlstaartrog en de sterke Manta strijder! De vier ‘knip’ torpedo’s op het schip zijn voldoende om de wachtposten op de vlucht te jagen – maar waar is de groene Atlantis schatkistsleutel?

Maak kans op een gratis exemplaar bij PeuterPlace.nl!


LEGO Star Wars Emperor Palpatine’s shuttleTM

Leeftijd 9-14 jaar – Adviesprijs* €74,99

In zijn privé shuttle haalt Keizer Palpatine Anakin Skywalker weg van de vulkanische planeet Mustafar en verandert hem in Darth Vader. Met behulp van de transformatiebrancard en de medische droid wordt de helm op Anakin’s hoofd geplaatst en kan de transformatie beginnen… Inclusief minifiguren van een nieuwe, gewonde Anakin Skywalker met Darth Vader helm, Keizer Palpatine, een nieuwe medische droid, een nieuwe clone piloot, een shuttle met echt werkend landingsgestel, inklapbare vleugels en cockpit die open kan.


LEGO Spellen – Ramses Pyramid

Leeftijd vanaf 8 jaar – Adviesprijs* €29,99

De Mummiekoning Ramses is van plan heel Egypte te veroveren met zijn mummieleger! Maak de kristal-codesloten op ieder niveau van de piramide open om naar de top te klimmen, versla de Mummiekoning en verover zijn kroon en de schat in de piramide. Een familiespel waar een goed geheugen, handigheid en slimheid voor nodig zijn. Speel tegen elkaar of neem het samen op tegen de Mummiekoning! Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met de bekroonde spelontwerper Reiner Knizia.

*De in dit persbericht vermelde prijzen zijn slechts adviesprijzen die in de detailhandel kunnen variëren.