Vier nieuwe leuke spelletjes van Goliath


Goliath viert zijn dertigjarige jubileum. Ook dit jaar brengt de distributeur van toppers zoals Rummikub, Triominos, Rolit en Woordzoeker weer enkele nieuwe, vrolijke en spannende spellen op de markt. Kinderen kunnen vanaf nu spelen met:

Dino Meal
Dino heeft eitjes gestolen. Durf jij je eitjes terug te pakken? Dino Meal (batterijen niet inbegrepen) is een spannend spel voor één tot vier spelers vanaf 5 jaar. Speelduur: 20 minuten.

Grabbelkaas
Piep, piep, piep…! De muizen eten van de kaas. Wie redt de muizen van de val? Grabbelkaas is een vrolijk spel voor twee tot vier spelers vanaf 5 jaar. Speelduur: 20-40 minuten.

Kariba
Alle dieren hebben dorst na een avontuurlijke dag in de hete Savanne. Ieder dier wil de eerste zijn die mag drinken bij de kariba, een oase in de woestijn. Kariba is een bord- en kaartspel voor vier tot zes spelers vanaf 7 jaar. Speelduur: 15 minuten.

Takkie Kakkie
Het ondeugende spel Takkie Kakkie, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2010, leert je dat als je een hond wilt, je hem ook moet voeren, uitlaten en… z’n drolletjes moet opruimen. Voor twee tot vier spelers vanaf 4 jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s