Copyright 2010 Mijn naam is haasOPROEP: Jonge ouders gezocht voor onderzoeksgroep
Voor de nieuwe producten van Mijn naam is Haas zijn we op zoek naar jonge ouders. Vind jij het leuk om af en toe mee te denken over het ontwikkelen van producten voor je eigen kleuter?
Mail voor meer informatie naar: info@mijnnaamishaas.nl.

Over Mijn naam is Haas
Mijn naam is Haas is een serie prentenboeken en interactieve cd-roms van uitgeverij A.W. Bruna rondom het karakter Haas en zijn vriendinnetje Sofie voor kinderen tot zeven jaar. De nieuwsgierige en ietwat naïeve Haas onderzoekt alles wat hij tegenkomt op zijn weg door de wereld. Vergezeld door zijn intelligente vriendinnetje, het eendje Sofie, begint Haas aan een oneindige reeks avonturen.

Mijn naam is Haas is een verrassend crossmediaal concept, waarmee kleuters taal leren in een speelse setting. De onderwerpen sluiten aan bij thema’s waarmee kinderen thuis en op school dagelijks te maken krijgen. Voor de didactische onderbouwing is bij de ontwikkeling van de Mijn naam is Haas-producten samengewerkt met het Expertisecentrum Nederlands.

Mijn naam is Haas wordt ontwikkeld door het gelijknamige serious game bedrijf in Amsterdam. Het bedrijf is in 2008 opgericht door drie vrienden die gezamenlijk het concept voor Haas bedachten en uitwerkten aan de kunstacademie. Inmiddels werkt een gepassioneerd team creatievelingen waaronder scenarioschrijvers, animatoren interactie ontwikkelaars en software ontwerpers, voortdurend aan de wereld van Haas. Kinderboeken illustrator Wouter Tulp ontwerpt de karakters en illustreert de prentenboeken.

© 2009 Mijn naam is Haas | © 2009 Wouter Tulp/ComicHouse.nl