Een goede kinderstoel is belangrijk voor een kind. Comfort, zithouding en veiligheid zijn belangrijk, maar ook het contact met ouders vanuit de stoel is van belang. De Stokke Tripp Trapp is een kinderstoel die vanuit deze gedachte is ontworpen.

De zithouding in de Tripp Trapp
Een belangrijk onderdeel van een goede kinderstoel is de zithouding van de peuter. De Stokke Tripp Trapp ondersteunt door het ergonomisch ontwerp de rug van het kindje. De verstelbare zitplank en voetsteun zijn voor iedere peuter naar behoeven aan te passen, zowel in hoogte als in diepte, waardoor een goede algehele houding wordt aangenomen.

Een goede zithouding is niet alleen belangrijk voor de groei van de peuter, maar ook voor gedrag en houding aan de eettafel. Door van jongs af aan een correcte zithouding te hanteren leert de peuter hoe hij correct aan tafel moet zitten. Lees verder…