Heksendoorn cheque.jpgDonkere wolken hoog in de lucht, koude wind en regen, griezelige heksen en een grote lege heksenketel…..de perfecte ingrediënten voor de opening van het spannende Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn dat vandaag plaatsvond. Ter gelegenheid van de opening werd een grote soepinzamelingsactie voor de Voedselbank Deventer regio Salland & Twente georganiseerd. Iedere bezoeker die een zak of blik Struik soep meenam, kreeg korting op de entree voor het park. Tot grote verassing van de Voedselbank verdubbelde Struik vand aag het aantal gedoneerde blikken soep en vulde het aantal aan tot maar liefst 4.000 blikken soep!

Vanochtend werd Avonturenpark Hellendoorn op een bijzondere manier geopend. Kareltje & Jasmijn en de heksen ontvingen alle vroege bezoekers met een korte show en wisten daardoor ondanks het grauwe weer een glimlach op het gezicht van de aanwezige bezoekers te toveren. Vervolgens konden bezoekers die een blik soep hadden meegebracht deze doneren aan mevrouw Annette Aalbers, voorzitter van de Voedselbank Deventer regio Salland & Twente. Tot grote verassing van mevrouw Aalbers kreeg zij van Struik een soepverdubbelaar cheque overhandigd. Struik verdubbelt het aantal soep dat gedoneerd is en vult dit aan tot maar liefst 4.000 blikken soep. “Hier kunnen wij heel wat gezinnen blij mee maken, dit is geweldig”aldus de dankbare mevrouw Aalbers.