Kinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden, niet alleen met Carnaval of op een feestje, maar ook thuis spelen kids graag verkleed als ridder, zeemeermin, prinses of piraat!

Rollenspel stimuleert de ontwikkeling en wanneer de kinderen daarbij kunnen verkleden, wordt hun fantasie extra geprikkeld. Bassisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen maken dan ook graag gebruik van verkleedkleren in de themahoek.

Bij www.kinderverkleedkleding.nl vind je allerlei originele verkleedsetjes. Bekende en minder bekende themakleding wordt in het eigen atelier ontworpen en gemaakt.

De kostuums zijn van sterke brandveilige(!) katoenen stoffen en ze worden stevig in elkaar genaaid. Morsen, kliederen en buitenspelen is geen enkel probleem: de kleding kan probleemloos worden gewassen in de wasmachine.

Mail & Win actie
PeuterPlace.nl verloot vijf kostuums naar keuze. Lees snel verder…