DVD & CD XMIX gaat door! – Mail en Win


Ook zo’n fan van de vrolijke kinderserie XMIX, waarin Exel, Dax en Xena uit de wereld van hun spannende videospelletje kruipen en politieman Anton helpen om in onze wereld problemen op te lossen? Een serie waarbij slimheid, kracht en samenwerken altijd een grote rol spelen?  Dan kijk jij waarschijnlijk iedere woensdagmiddag naar Z@ppelin op Nederland 3. Want sinds 8 september zijn wekelijks weer gloednieuwe spannende XMIX-afleveringen te zien. Lees meer…

Bovendien zijn vanaf 15 oktober zowel de DVD XMIX gaat door!!! Versie 3.2.  als een CD met XMIX-liedjes verkrijgbaar. Stoer, vrolijk, spannend, grappig  en nooit agressief. Voor kinderen van 4 tot 9 jaar.Een Reactie op “DVD & CD XMIX gaat door! – Mail en Win

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s