16 oktober – vanaf 9:45 uur – Avonturenpark Hellendoorn

Op 16 oktober a.s. opent Avonturenpark Hellendoorn de deuren voor Heksendoorn, een Logo Heksendoorn kl.jpgspannend festijn voor jong en oud. De heksen van Heksendoorn zijn dol op spinnen, ratten, donkere ruimtes en… soep! En daar willen ze iedereen van laten meegenieten. Op de openingsdag van Heksendoorn, zaterdag 16 oktober, wordt een bijzondere inzamelingsactie voor de Voedselbank georganiseerd.

Iedere bezoeker die een pak of blik Struik soep* meeneemt, krijgt korting op de entree voor het park. Soepfabrikant Struik doneert minimaal 4.000 blikken soep en verdubbelt de hoeveelheid soep die boven de 2.000 stuks voor deze dag wordt ingezameld. De heksen hopen bedolven te worden onder de soep en hebben bij de entree hun reuzenketel voor het brouwen van de soep al in gereedheid gebracht. Laat de soep dus maar komen!


Om 10:00 uur openen de heksen op geheel eigen wijze de deuren van het park. Bij de entree staat de reuzenketel gereed, waar de bezoekers hun soep kunnen inleveren. Mevrouw Annette Aalbers, voorzitter van de Voedselbank Deventer regio Salland & Twente, is aanwezig om de soep in ontvangst te nemen. Soepfabrikant Struik zal bij de opening de cheque overhandigen aan de Voedselbank met daarop hun minimale donatie van 4.000 soepblikken.

*Bezoekers die een Struik soep meenemen ontvangen EUR 4,- korting op entree voor het park. Op blikken of pakken soep van andere merken, mits ruim voldoende houdbaar en in ongeschonden staat, wordt EUR 3,- korting gegeven.