Bakuday Alkmaar kl.jpgBakugan is al wekenlang het best verkochte speelgoedartikel in Nederland. Veel jongens en meisjes vermaken zich met het spel op het schoolplein, thuis of bij hun vriendjes. Om kids de gelegenheid te geven de ins en out van het spel te leren kennen, organiseert Upper Deck International in samenwerking met Spinmaster op zaterdag 13 november a.s. een heuse Bakuday in Winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum.

Kinderen kunnen kennismaken met het strategische gezelschapsspel Bakugan of hun Bakugan-vaardigheden verder ontwikkelen. Deelname is gratis en bovendien ontvangen kinderen een leuke attentie.

Het spel Bakugan is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie die uitgezonden wordt op TMF Toons en Cartoon Network. Met magnetische speelkaarten en Bakugan brawlers strijden kinderen om de poortkaarten van Bakugan.

Tijdens de Bakuday in Winkelcentrum Hilvertshof zal een speciaal team kinderen leren hoe het spel gespeeld wordt en hen voorzien van slimme tips en trucs. Ook zal er een competitie worden gespeeld waarbij kinderen mooie prijzen kunnen winnen zoals een Nintendo Wii, iPod shuffle en nieuwe Bakugan producten.

Bakugan klein.jpg

Wil jij alle fijne kneepjes van Bakugan leren en kans maken op mooie prijzen? Kom dan op zaterdag 13 november a.s. tussen 11.00 uur en 15.00 uur naar Winkelcentrum Hilvertshof aan de Groest in Hilversum!

Kijk voor meer informatie over Bakugan op www.bakugan.com