De gloednieuwe K3 show ‘K3 en de Wondermachine’ is  afgelopen weekend gestart in Nederland en is nu al een groot succes! De shows waren voor de start van de tournee al zo goed als uitverkocht.  Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

K3 en de Wondermachine
In deze wervelende show in een prachtig decor met duizenden lichtjes ontdekken Karen, Kristel en Josje de wondermachine van Professor Schwarzwald. Met deze geniale uitvinding kun je worden wat je maar wilt, maar ook tijdreizen. De professor waarschuwt de meisjes dat ze niet aan de machine mogen komen, omdat hij nog niet goed werkt. De meisjes kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en proberen hem uit….Al snel blijkt dat ze dat misschien beter niet hadden kunnen doen.

Karen, Kristel en Josje maken er als vanouds een muzikaal feestje van. Veel bekende hits van K3 passeren de revue, maar ook enkele nieuwe liedjes, zoals de titelsong voor het nieuwe K3 programma ‘Hallo K3!’,

K3 en de wondermachine is nog te zien in Amsterdam (RAI Theater), Enschede (Go Planet), Den Bosch (Brabanthallen), Rotterdam (Ahoy Theater), Eindhoven* (Indoor Sportcentrum) en Groningen* (Martiniplaza).

Kaarten bestellen
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. De laatste kaarten zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en http://www.seetickets.nl of de Nationale Theaterkassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl of http://www.k3.be