Vanaf 13 oktober in de bioscoop

Despicable Me / Verschrikkelijke Ikke is de nieuwe 3D animatiefilm van de makers van Ice Age over superschurk Gru die de maan wil stelen, maar in de weg wordt gezeten door drie eigenwijze weesmeisjes. Maak kans op een filmpakket bij PeuterPlace.nl!

Het is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan stelen (Ja, de maan!). Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvaartuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

Download kleurplaten, puzzels en knutsels of speel één van de online spelletjes van Verschrikkelijke Ikke!

Met de stemmen van o.a. Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Miranda Cosgrove en Julie Andrews. In de Nederlandse versie o.a.: Jon van Eerd, Patricia Paay, Javier Guzman, Eddy Zoëy, Ernst Daniël Smid, Sanne Wallis de Vries en Pip Pellens.

Vanaf 13 oktober overal in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D!

Trailer