Te zien in de Nederlandse bioscopen vanaf 29 september

De bekroonde filmmaker Zack Snyder beleeft zijn animatiedebuut met de familieavonturenfilm ‘Legende van Ga’Hoole’, gebaseerd op de populaire ‘Guardians of Ga’Hoole’- boeken van Kathryn Lasky. Nederlands gesproken.

De jonge uil Soren is fan van de legendarische ‘Bewaarders van Ga’Hoole’, een groep gevleugelde helden. Terwijl Soren ervan droomt zich ooit bij zijn helden aan te sluiten, lacht zijn broer Kludd hem hierom uit. Wanneer het uilenkoninkrijk in gevaar komt, begint een groot avontuur. Soren gaat samen met andere dappere uilen op zoek naar de ‘Bewaarders van Ga’Hoole’, zij zijn hun enige hoop om de kwaadaardige uilen ‘de Volmaakte Stijders’ te verslaan en het uilenrijk te redden.

Sören is een jonge uil, in de ban van zijn vaders grootse verhalen over de ‘Bewaarders van Ga’Hoole’, een mythische groep van gevleugelde helden die in een grote veldslag hebben gestreden om alle uilen te redden van de kwaadaardige Volmaakte Strijders. Terwijl Sören ervan droomt zich ooit bij zijn helden te voegen, spot zijn oudere broer Kludd met dit idee. Kludd doet er alles aan om meer aandacht en liefde van hun vader te krijgen dan zijn jongere broer. Maar de jaloezie van Kludd heeft vreselijke gevolgen… beide jonge uilen vallen uit hun nest en landen recht in de klauwen van de Volmaakte Strijders. Het is nu aan Sören om een moedige ontsnappingspoging te ondernemen met de hulp van andere dappere jonge uilen. Samen vliegen ze over de zee en door de mist om de Grote Boom te vinden, de basis van de legendarische Bewaarders. Zij zijn Sörens enige hoop om de Volmaakte Strijders te verslaan en de uilenkoninkrijken te redden. ‘Legende van Ga’Hoole’ wordt ook in 3D uitgebracht. De mythische wereld en personages komen hierdoor nog meer tot leven. In de Originele en Nederlands gesproken versie.

Meer op www.legendevangahoole.nl.

Trailer