Vanaf 28 september

Dit najaar komen Woezel en Pip wel heel dichtbij! Je kunt de 2 allerliefste hondjes van de hele wereld zien in het theater. Tijdens de show wordt het hele gezin meegenomen, door vertelster Bettina Holwerda, op een magische rondreis door de Tovertuin met Woezel en Pip. Natuurlijk zijn ook alle vriendjes van Woezel en Pip aanwezig en beleven zij samen allerlei leuke en spannende avonturen!

De herkenbare licht educatieve Woezel en Pip thema’s die belangrijk zijn voor opgroeiende peuters en kleuters, komen in de show ruimschoots aan bod. Ook zit de show boordevol meezingliedjes, bekend van de Woezel en Pip boekjes, zoals “La, La, La” en “Land van je ogen dicht”.

In de unieke voorstelling komen de vriendjes tot leven door middel van handpoppen. De verhaallijnen en muziek zijn geschreven door o.a. Dinand Woesthoff, de regie is in handen van Wilma Hoornstra.

Vorig seizoen was de show een groot succes wat geresulteerd heeft in een nominatie voor de ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familie musical. Een prachtige voorstelling voor het hele gezin!

Woezel en Pip in de Tovertuin theatershow tourt van 28 september 2010 – 2 januari 2011 door heel Nederland.

Meer informatie vind je op www.woezelenpip.nl of www.woezelenpiptheater.nl.